Sport på discovery+, Eurosport 1+2 i uge 50

9 december 2021

Afgørende OL-kvalifikation i curling, snooker for det seneste års bedste spillere og skiskydning fra Frankrig. Dette og meget andet sport venter i næste uge på discovery+ og Discoverys danske tv-kanaler.

Mandag d. 13. december til søndag d. 19. december på discovery+ og Eurosport 1+2
Snooker
World Grand Prix
Direkte fra Coventry Building Society Arena, England. På World Touren venter den første af tre turneringer i bonusturneringen Cazoo Cup. Her er kun de 32 spillere, der har fået flest point det seneste år kvalificeret. Sidste års vinder blev britiske Judd Trump, og den samlede præmiesum i år er på over 3.300.000 kr.
Kommentator: Henrik Kaj Hansen

Torsdag d. 16. december til søndag d. 19. december på discovery+ og Eurosport 1
Skiskydning, kvinder og mænd
World Cup – Le Grand-Bornand
Direkte fra Le Grand-Bornand, Frankrig. World Cuppen er i fuld gang, og fjerde afdeling står for døren. Denne uge er der hele tre kategorier på programmet, når der skal kæmpes i de franske alper. Både kvinderne og mændene skal således ud på både sprint, jagtstart og massestart.
Kommentator: Rasmus Frøslev Jensen

Fredag d. 17. december til søndag d. 19. december på discovery+ og Eurosport 1
Curling, kvinder og mænd
OL-kvalifikation
Direkte fra Leeuwarden, Holland. Det danske kvindelige curlinglandshold har allerede kvalificeret sig til vinter-OL i Beijing næste år. Nu skal de danske curlingherrer og mixdouble-holdet kæmpe om nogle af de sidste pladser ved legene. Herrerne står umiddelbart med de bedste kort på hånden, men intet er afgjort inden den sidste sten ligger indenfor huset.
Kommentator: Michael Harry

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef