Peter Falktoft skal bringe OL hjem i de danske stuer

17 juni 2021 - Sidst opdateret 24 juni 2021

TV- og podcastvært Peter Falktoft skal til Tokyo og følge De Olympiske Lege på tætteste hold for Discovery. Hans primære opgave bliver at formidle De Olympiske Lege på en skæv og særpræget måde, så OL-stemningen når hele vejen fra Tokyo til de danske stuer. 

Peter Falktoft skal dække sommer-OL på discovery+ og Kanal 5 direkte fra den japanske hovedstad. Han bliver Discoverys udsendte reporter i Tokyo på baggrund af sit unikke blik for den gode historie og journalistiske snilde. 

På discovery+ kan du se alle de største øjeblikke fra OL i Tokyo, og det er det eneste sted, hvor du kan sammensætte din egen OL-oplevelse. 

- Hele OL dækkes massivt og intenst overalt af alle medier, men Peters fornemmeste opgave bliver faktisk ikke at følge i fodsporene af alle andre. Han skal slippes fri i Tokyo og formidle OL set fra andre vinkler. Peter har en helt unik evne til at spotte de gode fortællinger, og dem skal han jagte. Helt grundlæggende er Peter jo også en skarp journalist, der kan stille de rigtig spørgsmål på de rigtige tidspunkter, og så har han erfaringen fra de utallige udgaver af OL, han har dækket gennem årene, siger Søren Klæstrup, Head of Sport hos Discovery Networks Danmark og fortsætter:

- Peter Falktoft har mere frie tøjler og han kommer ikke til at dække OL på den klassiske måde. Han har mandat til at gå egne veje og udforske OL på den anden måde end man er vant til at se. Selvfølgelig vil han være der, når de største bedrifter finder sted, men ellers er planen at han skal levere ”postkort” fra Tokyo. Han skal bringe OL hjem i de danske stuer.

Peter Falktoft glæder sig til at formidle OL- stemning til danskerne

For Peter Falktoft er OL forbundet med en helt særlig stemning og atmosfære, som han vil gøre sit for at også danskerne kan fornemme hjemme i stuerne. 

- Jeg er, omstændighederne og det seneste års voldsomme begivenheder taget i betragtning, særdeles glad for endnu engang at skulle dække OL på tætteste hold. Jeg har prøvet det et par gange nu, både Vinter- og Sommer-OL, og der er bare en helt bestemt atmosfære og en fantastisk stemning forbundet med legene. Ulig noget andet i international sport, vil jeg vove at påstå. En stemning som jeg elsker at være en del af, og en stemning som jeg elsker at udforske samt blive klogere på undervejs, siger Peter Falktoft og fortsætter: 

- Jeg vil gøre mit ypperste for at gøre atleterne, øjeblikket og omstændighederne fyldest. For OL handler i sidste ende om sportens ildsjæle. Mennesker der dedikerer det meste af et liv til en sport for så måske at komme med til OL. Mange uden at blive hverken rige eller berømte undervejs. Det er en ægthed, man sjældent ser i bedste sendetid. Og det er dem, disse atleter, der skaber OL. Uanset hvilke omstændigheder og udfordringer der måtte vente eller opstå undervejs.

Hver dag i løbet af OL, vil der løbende blive stillet direkte igennem til Falktoft i Tokyo, således at atmosfæren og stemningen fra De Olympiske Lege kan mærkes på de danske TV-skærme. Han vil være en del af Discoverys stærke OL-hold, der sørger for at levere den ultimative OL-oplevelse hjem i danskernes stuer. 

De Olympiske Lege i Tokyo løber af stablen fra den 23. juli til den 8. august og kan ekslusivt følges på discovery+ og Kanal 5 samt Eurosport 1+2. 

Kontakter

Lena Bøgild Willard

Kommunikations- og PR-chef