‘Øen VIP’ får premiere torsdag den 9. februar: Her er traileren

19 januar 2023 - Sidst opdateret 20 januar 2023

Både individet og fællesskabet sættes på prøve, når otte kendte danskere skal overleve på en øde ø i Stillehavet. Kom helt tæt på Sebastian Bull, Mille Gori, Philine Roepstorff, Oliver Bjerrehuus og fire andre kendte danskere, når de sammen kæmper for overlevelse. Se traileren her og få et indblik i de prøvelser, der møder deltagerne i programmet.

‘Øen VIP’ er blandt de absolut hårdeste reality-formater. I det sociale eksperiment bliver både individet og fællesskabet udfordret, når hverdagens trygge rammer skiftes ud med en øde ø, og overlevelse er ved hjælp af simpelt grej og det naturen kan tilbyde. Gruppen er totalt afskåret fra omverdenen, og selv fotograferne, der følger eksperimentet, deltager på ens vilkår med deltagerne. Den eneste kontakt, som gruppen har til civilisationen, er en radio, der kan bruges til nødopkald.

De medvirkende er: Influencer Philine Roepstorff, model Oliver Bjerrehuus, danser Frederik Nonnemann, læge Charlotte Bøving, kok Thomas Rode Andersen, TV-vært Mille Gori, skuespiller Sebastian Bull og skateboarder Rune Glifberg.

Alle er taget til øen med forskellige forudsætninger, historier og forventninger til eksperimentet, hvorfor vi bydes på hudløst ærlige og ikke mindst humoristiske øjeblikke. Alt sammen noget, der giver hver især af deltagerne perspektiv på det liv, de lever hjemme i Danmark.

’Øen VIP’ får premiere torsdag den 9. februar på Kanal 5 og discovery+.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef