Ex’erne kæmper igen om kærligheden: Sæson 6 af ‘Ex on the Beach’ er lige på trapperne

1 august 2021

Alt er, som det plejer, for flirts, følelser og fester er i fokus, når ‘Ex on the Beach’ vender tilbage med endnu en storslået sæson. Festen starter snart, og hvem de skønne singler er, finder du ud af den 15. august, hvor sæson 6 af ‘Ex on the Beach’ har premiere på discovery+ og Kanal 4. 

Otte nye, fantastiske singler er klar til at kæmpe for kærligheden, når de hovedkulds slipper hæmningerne og kaster sig ud i deres livs datingeventyr i overdådige omgivelser på gudeskønne Gran Canaria. Som altid er der garanti for gedigen reality underholdning, højt humør og kamp om (eks)kæresterne. 

- Siden sæson 1 af ‘Ex on the Beach’ ramte skærmen, har det været en udpræget seersucces, som vi naturligvis er stolte af, og vi har også høje forventninger og forhåbninger til sæson 6, som jeg er overbevist om, vi kan indfri takket være vores exceptionelle deltagere, siger programdirektør for Discovery Networks Danmark, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

- Vores cast til denne sæson leverer enormt god underholdning, og de sætter alt ind på at finde kærligheden. Man kan mærke dem helt ud gennem skærmen, og det er én af de ting, ‘Ex on the Beach’ kan. Der er ikke nogen sejr eller pengepræmie på spil. Det er ægte mennesker med ægte følelser og castet er ikke bange for at vise, hvem de er. Derfor tør jeg godt garantere, at denne sæson på ingen måde kommer til at skuffe, afslutter Pil Gundelach Brandstrup. 

Når alt ånder allermest fred og fordragelighed, er tabletten som altid på spil, og når idyllen og stemningen er størst, kan ingen kan føle sig sikre i det spanske. Det handler om at nyde tiden i Danmarks vildeste datingprogram til fulde, for ingen ved, hvornår festen, ferien og flirten er slut. Velkommen til sæson 6 af ‘Ex on the Beach’.

’Ex on the Beach’ Sæson 6 har premiere den 15. august på discovery+, hvor du kan se de første to afsnit. Efterfølgende frigives der hver uge to nye afsnit.

Kontakter

Sascha Meineche

PR Specialist