Discovery tror på ‘True Love’ - gør du? Kom til castning nu!

30 marts 2022

Tror du på ‘True Love’? Det gør Discovery, og lige nu leder vi efter folk, der også gør og tør. I ‘True Love’ er alle forudsætninger for et spirende, ægte kærlighedseventyr til stede, - og de, der ægte forelsker sig, har chancen for at vinde mere end blot kærligheden.

Præmissen i True Love er enkel. Det handler om at blive forelsket - ægte forelsket - og i True Love er det ikke muligt at spille skuespil for at opnå kærlighed, da kun ærlighed belønnes. For dem, der taler sandt og finder den ægte kærlighed, er der alt at vinde.

Deltagerne bor i luksuriøse omgivelser, hvor parrene dannes i kærlighedsceremonier. I True Love skal de udforske, hvordan en sand forelskelse føles, og det er kun par med oprigtige hensigter, der fortsætter eventyret. Undervejs bliver de medvirkende testet i de bånd, de skaber - og til sidst belønnes den ægte kærlighed.

- Vi er allerede stærke på datinggenren, senest med hittet Date mig i et døgn. Derfor er det oplagt for os at udvide paletten med et nyt, stort format, som på mange måder adskiller sig markant fra, hvad man tidligere har set. I formatet True Love, som allerede har haft succes i Sverige, handler det for alvor om at finde ‘true love’, og de, der tør satse på at finde kærligheden, har alt at vinde, siger programdirektør hos Discovery, Pil Gundelach Brandstrup.

Leder du efter ‘True Love’? Så leder vi efter dig!

Vi leder efter dig, der ikke tidligere har tænkt, at datingprogrammer er noget for dig. True Love er noget helt nyt og anderledes, end du har set før. Er du klar til en oplevelse for livet, hvor kærligheden endda ikke er den eneste gevinst, du kan ende med at rejse hjem med?

De eneste kriterier er, at du er åben og klar til dit næste forhold, at du tør gå all in på at finde ‘true love’, og at du aktivt søger kærligheden. Du er mellem 24-30 år, har en åben kalender i juni og har lyst til at rejse et smut sydpå i op til tre uger. Kan du sige ja til ovenstående, så er det dig, vi leder efter.

Læs mere og ansøg her.

 

 

 

 

Kontakter

Sascha Meineche

PR Specialist