Discovery henter ny, stærk kommunikationsprofil fra Politiken

20 september 2021

Discovery henter Esben Elborne i rollen som ny Kommunikations- og PR-chef. Esben får ansvar for at lede kommunikationen med fokus på bl.a. programomtale, corporate kommunikation, intern kommunikation og for at udbrede kendskabet til discovery+. 

Esben har erfaring fra både Politiken og VICE. Hos Politiken var Esben en del af at skabe et nyt kommercielt udbud for mediet ved at opbygge og drive in-house kommunikationsbureauet, Politiken Brand Studio, der servicerer brands på tværs af mediets platforme. Tidligere har Esben været seks år hos VICE og Virtue, senest som Head of Brand & Communications, hvor han, udover at være en del af den nordiske ledelse, stod for al kommunikation og branding for mediet og bureauet på tværs af Skandinavien. Det har givet Esben stor indsigt i mediedanmark og brugernes medievaner. En rolle Esben ser frem til at videreudvikle hos Discovery:

 

- Jeg finder manøvren med at definere markante mediebrands midt i en streamingkrig enormt interessant, og ser frem til at være en del af den udvikling. Jeg glæder mig til igen at blive en del af en global organisation, der er stærkt funderet på tværs af Norden. Samtidig har lokalt indhold en berettigelse mere end nogensinde før, og jeg er glad for muligheden for at blive en del af en organisation, der er så ambitiøs, som Discovery, siger Esben Elborne.

 

Esbens ansvarsområder indebærer udover et fokus på corporate communications og intern kommunikation også at skabe et endnu større kendskab til discovery+ og det store udbud af underholdning, tjenesten har. 

 

- Vi er glade for at byde Esben velkommen til Discovery. Esben har solid erfaring med corporate communications og de kommunikationsdiscipliner, det indebrærer fra sin tid på VICE. Noget vi hos Discovery nu skal nyde godt af. Han skal medvirke til at løfte vores kommunikation i et marked, der er i konstant bevægelse, og hvor det er vigtigt, at vi hos Discovery altid er på forkant, siger Kasper Kryger, Nordisk Salgschef hos Discovery.

 

Esben tiltræder den nye stilling som Kommunikations- og PR Chef hos Discovery d. 1. oktober.

Kontakter

Sascha Meineche

PR Specialist