Highlights uge 5 - Discovery Networks Danmark

20 januar 2021

Premiere: Stjerner i trøjen

Torsdag d. 4. februar kl. 21.30 på Kanal 5

12 kendte deltagere indruller sig i Oberst Dar Salims kompagni. De får frataget deres navn og personlige ejendele, og får udleveret identiske uniformer, og herefter tildelt et nummer. Da de første gang ser Frennenæs Kaserne, hvor de skal bo tæt sammen, får de sig noget af et granatchok. Ensretningen er begyndt. Nu er det alvor. For hurtigt finder de ud af, at her er der ingen kære mor – kun strikse befalingsmænd. Den militære eksercits skal læres, og de bliver testet på kondition og styrke. Og selv om et spirende sammenhold kommer til syne, er den nye militære virkelighed ikke let for alle.

Dansk underholdningsprogram fra 2020.

Sæsonpremiere: 5. Gear

Torsdag d. 4. februar kl. 20.00 på Kanal 5

5. Gear er tilbage med en ny og hæsblæsende sæson! Til at guide os igennem sæsonen har Jacob Riising denne gang fået selskab af ’Top Gear’-vært, Jesper Carlsen. Sammen vil de igennem otte programmer kaste nogle af landets mest kendte personligheder ud i vanvittige stunts og vilde ræs i håbet om at kunne løfte den eftertragtede 5. Gear-pokal. I aften kan du møde de forsvarende mestre, Thomas Gravesen og Lars Jacobsen, der skal kæmpe mod Youtuberne Lakserytteren og Lou Living. Om det lykkes, eller om det bliver skuespiller-duoen Anna Stokholm og kæresten Simon Stenspil, eller Thomas Skov og Uffe Holm, der løber med de eftertragtede semifinale-billetter - det kan du se, når vi endnu engang blænder op for Danmarks vildeste ræs.

Dansk underholdningsprogram fra 2020.

Sæsonpremiere: Den Kongelige Livgarde

Søndag d. 7. februar kl. 20.00 på Kanal 5

På Garderkasernen står sergent Petersen og sergent Rosborg klar til at modtage 400 grønne rekrutter i Den Kongelige Livgarde. De to unge sergenter skal sætte sig i respekt fra første dag, men de hårde strabadser vil for nogle udløse et rekrutchok. På Frederiksberg Slot bliver en af Livgardens kommende officerer udnævnt. Premierløjtnant Kristensen er en af de bedste på sin årgang, og i dag står han står over for sit første møde med Dronningen.

Dansk dokumentarserie fra 2020.

The Holiday

Lørdag d. 6. februar kl. 21.00 på Kanal 4

Iris og Amanda kunne ikke være mere forskellige - en bor i et hyggeligt sommerhus i England, den anden bor i en eksklusiv Hollywood-bolig. Men de ligner dog hinanden, når det kommer til uheld med mænd. Da de begge desperat har brug for en måde at flygte på, møder de hinanden online og bytter impulsivt boliger. De finder begge det, de allermindst vil have eller forventer - en ny flirt - og de opdager at en ny adresse virkelig kan ændre dit liv.

Amr. romantisk komedie fra 2006

Instr.: Nancy Meyers
Medv.: Cameron Diaz (Amanda), Kate Winslet (Iris), Jude Law (Graham), Jack Black (Miles), Eli Wallach (Arthur), Edward Burns (Ethan), Rufus Sewell (Jasper)

12 Strong

Fredag d. 5. februar kl. 23.20 på Kanal 5

12 Strong foregår i de rystende dage efter 11. september, hvor en amerikansk eliteenhed anført af kaptajn Mitch Nelson bliver udvalgt som de første amerikanske soldater, der skal sendes til Afghanistan på en livsfarlig mission som reaktion på angrebene. Soldaterne efterlader deres familier og bliver sat af i det nordlige Afghanistans afsides ogbarske landskab, hvor de skal overbevise general Rashid Dostum om at slå sig sammen med dem i kampen mod deres fælles fjende: talebanerne og deres al-Qaeda-allierede. Ud over at skulle overvinde den gensidige mistillid og den dybe kulturelle kløft må amerikanerne, der er vant til topmoderne krigsførelse, tage de afghanske beredne soldaters simple taktik i brug. Men selvom der opstår et usikkert forhold og en voksende respekt, står de nye allierede over for overvældende odds, da de i antal og våben er stærkt underlegne i forhold til en skånselsløs fjende, som ikke tager nogen fanger.

Amr. krigsdrama fra 2018.

Instr.: Nicolai Fuglsig
Medv.: Chris Hemsworth (Captain Mitch Nelson), Michael Shannon (Hal Spencer), Michael Pena (Sam Diller), Navid Negahban (Gen. Dostum)

Kontakter

Lena Bøgild Willard

Kommunikations- og PR-chef