Sport på discovery+, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Eurosport 1+2 i uge 22

27 maj 2021 - Sidst opdateret 1 juni 2021

Danskere med adgang til discovery+ og Disoverys danske tv-kanaler kan se frem til en uge med en masse sport fra øverste hylde. Roland Garros er i fuld gang i den franske hovedstad, hvor Clara Tauson og Rafael Nadal m.fl. skal ud på det berømte grus. Der er livetennis hver dag fra kl. 11 og ud på aftenen. Derudover køres der Criterium du Dauphine, ligeledes i Frankrig. Og så spilles der en masse europæiske landskampe, som alle kan ses på discovery+, heriblandt de to danske landskampe, som kan ses på Kanal 5.

Mandag den 31. maj til søndag den 6. juni på discovery+, Eurosport 1+2
Tennis, mænd og kvinder
Roland Garros
Direkte fra Phillippe Chartier og Suzanne Leglen banerne på Roland Garros anlægget i Paris, Frankrig. Vi er klar med livetennis hver dag, direkte fra grusset i Paris. Der er mulighed for at se verdensstjerner som Rafael Nadal, Novak Djokovic og Roger Federer hos mændene, og hos kvinderne er det værd at holde øje med Ashleigh Barty, Naomi Osaka og Aryna Sabalenka, foruden danske Clara Tauson, som stiller til start i turneringen for andet år i træk.
Kommentatorer: Michael Mortensen, Sisse Folmø, Thomas Skouboe og Peer Kaae

Mandag den 31. maj til søndag den 6. juni på discovery+, Eurosport 2
Landevejscykling, mænd
Criterium du Dauphine
Direkte fra det franske landeveje. Criterium du Dauphine har efterhånden udviklet sig som et vigtigt optaktsløb til Tour de France. Derfor kan man også forvente at se en del af de ryttere, som har planer om at gøre sig gældende i franske Grand Tour senere på sæsonen. Set med danske briller forventes Kasper Asgreen, Mads Pedersen og Jonas Vingegaard at stille til start i det løb, som Jakob Fuglsang vandt i både 2017 og 2019.
Kommentatorer: Jesper Mørkøv og Rene Wenzel

Onsdag den 2. juni kl. 19.00 på discovery+ og Kanal 5
Fodbold, international landskamp
Tyskland – Danmark
Direkte fra Tivoli Stadion Tirol i Innstruck, Østrig. Både Tyskland og det danske landshold er klar til EM-slutrunden, og skal pudse formen af, inden det går løs i midten af juni. Tyskland er kendt som en af Europas mastodonter, men med et par skuffende resultater de seneste par år, er det danske landshold ikke uden chance. Det bliver spændende at se, om Danmark formår at spille op mod de tyske stjerner som Toni Kroos og Joshua Kimmich.
Kommentatorer: Peter Piil og Brian Laudrup

Torsdag den 3. juni kl. 20.40 på discovery+ og 6’eren
Fodbold, international landskamp
Belgien – Grækenland
Direkte fra King Baudouin Stadium i Bruxelles, Belgien. Belgien er blandt de største favoritter til den kommende EM-slutrunde, og det stjernespækkede mandskab starter forberedelser med en kamp mod Grækenland, som siden deres kæmpe triumf i 2004 ikke har været i nærheden af at kunne true de bedste mandskaber. Det ligner en sikker sejr til Danmarks kommende EM-modstander, men det bliver alligevel spændende at se, hvor belgierne står forud for EM.
Kommentator: Casper Høygård

Fredag den 4. juni kl. 19.25 på discovery+ og 6’eren
Fodbold, international landskamp
Spanien – Portugal
Direkte fra Wanda Metropolitano i Madrid, Spanien. Kampen om den Iberiske halvø, og en kamp mellem to stolte fodboldnationer, som faktisk er de to seneste vindere af Europamesterskabet. Spanien vandt EM i 2008 og 2012, mens Portugal vandt i 2016. De skal begge forberede sig til den kommende slutrunde, hvor særligt Portugal ser ud til at være havnet i en svær gruppe med både Tyskland og Frankrig.
Kommentator: Anders Bank-Rasmussen

Søndag den 6. juni kl. 16.00 på discovery+ og Kanal 5
Fodbold, international landskamp
Danmark – Bosnien-Herzegovina
Direkte fra Brøndby Stadion. Den anden og sidste forberedelseskamp forud for EM-slutrunden for det danske landshold. På den anden side står Bosnien-Herzegovina, som ikke er kendt for at levere de store resultater, men faktisk har det østeuropæiske land overhånden mod Danmark. Den seneste danske sejr mod Bosnien-Herzegovina skal man tilbage til 1997 for at finde, og siden er det blevet til fire kamp uden en sejr til de danske drenge. Lad os håbe at det danske landshold får en optimal optakt til EM-slutrunden.
Kommentatorer: Peter Piil og Brian Laudrup

Søndag den 6. juni kl. 20.40 på discovery+ og 6’eren
Fodbold, international landskamp
Belgien – Kroatien
Direkte fra King Baudouin Stadium i Bruxelles, Belgien. Nummer to og tre fra Verdensmesterskabet i 2018 mødes i en træningskamp forud for EM-slutrunden. Belgien topper verdensranglisten, mens Kroatien er nede som nummer 14. Belgien må påtage sig favoritværdigheden, mens kroaterne har tidligere vist, at de kan spille op mod de bedste, når de rammer niveau. Med verdensstjerner som Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku og Luka Modric er der lagt op til en landskamp i verdensklasse.
Kommentatorer: Casper Høygård og Mikkel Bischoff

Kontakter

Lena Bøgild Willard

Kommunikations- og PR-chef