Seks kendte danskere melder klar til ‘12 Uger i Helvede’

26 august 2021 - Sidst opdateret 6 september 2021

Seks kendte danskere har truffet en vanvittig beslutning: I 12 uger skal de opleve sult, smerter og udmattelse, som de aldrig har prøvet før. Dette er nemlig prisen for at komme i sit livs form, og det er lige præcis det, som Simon Jul, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing og Cutfather vil opnå. I løbet af 12 uger vil sukkerafhængighed, rødvin og sofahygge blive skiftet ud med et nøje tilrettelagt trænings-og kostforløb, der skal give de seks deltagere muligheden for at opnå deres livs bedste form. Følg med fra d. 2. september, når ‘12 Uger i Helvede’ har premiere på discovery+ og Kanal 5. 

Intensiv pulstræning, nul hurtige kulhydrater og daglig styrketræning. Det er nogle af de barske livsvilkår, som bliver realitet for seks kendte danskere i det nye Discovery-program ‘12 Uger i Helvede’. Her følger man deres hårde kamp for at få et meget sundere liv på bare 12 uger. 

Igennem programrækken kommer vi helt tæt på de seks deltagerne: Simon Jul, Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Esben Dalgaard, Anne Louise Hassing og Cutfather. Vi er med, når de hver især bliver presset til det yderste, og når de er allermest udfordrende og fristede til at snyde og opgive de gode vaner til fordel for Matadormix og kolde øl. Vejen til det sunde liv byder på stor modstand for de modige deltagere, der kæmper med hver deres udfordringer gennem de 12 uger i helvede.

- Den største udfordring for mig har været at undvære sukker. Jeg har altid været vant til at have slik og sukker inden for en armslængde i dagligdagen – i handskerummet, i skuffen på arbejdet - så det har været vildt svært. Og så har det været hårdt at skulle give afkald på sociale arrangementer og samvær med familien, fordi jeg skulle spise noget bestemt på nogle bestemte tidspunkter. Men resultaterne er helt tydelige, og det er så fedt, fortæller Cutfather, der er en af de seks modige programdeltagere, som har taget udfordringen op.

Under det benhårde trænings- og kostforløb dokumenterer deltagerne også selv deres dagligdag, og man får et ærligt indblik i de forskellige udfordringer, som må overvindes - ikke bare i træningslokalerne, men også i køkkenet. For vejen til et sundt liv er ikke let, og der er mange ofre, som deltagerne er nødt til at gøre sig undervejs for at komme i deres livs form. 

- Som altid på discovery+ bliver det særdeles underholdende, når vi følger deltagernes indre og ydre rejse mod et sundere jeg. Jeg er overbevist om, at '12 Uger i Helvede’ vil inspirere seerne og vise, hvor langt man faktisk kan komme, når viljen er der. Og så er det vigtigt at understrege, at programmet også viser, at et sundt liv handler om meget andet end bare en flot krop. Når man er fysisk aktiv, så forbedrer man også sit mentale helbred, og netop den mentale optur er spændende at være tilskuer til, siger Discovery Danmarks programdirektør Pil Gundelach Brandstrup. 

Den personlige træner Tor Andersen følger deltagerne tæt under hele forløbet, giver sparring og motiverer deltagerne, når det ser allermest sort ud. Hans erfaring med denne form for træningsforløb er afgørende for deltagerne, når de enten lykkes eller mislykkes med deres mission om at komme i deres livs form.

 

  • ‘12 Uger i Helvede’ får premiere på streamingtjensten discovery+ og Kanal 5 d. 2. september 2021. Programmet kommer i 8 afsnit.

  • Det nye programformat “12 Uger i Helvede” er baseret på det svenske program Den store hälsoresan, som discovery+ Sverige præsenterede sidste år. 

  • Programmet er baseret på træningskonceptet “16 Weeks of Hell” udviklet af svenske Tony Andersson.

Kontakter

Morten Crone Sejersbøl

Konstitueret pressechef