Ny sæson af ‘Bendtner & Philine’: Sammen eller hver for sig?

20 maj 2021

Et af Danmarks mest celebre par, tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner og fotomodel og influencer Philine Roepstorff, er tilbage på skærmen med sæson to af den populære reportageserie ’Bendtner & Philine’. Programmet kan ses på discovery+ allerede i dag.

I første sæson af ’Bendtner & Philine’ blomstrede kærligheden, og vi fulgte parret i både de gode og de mindre gode stunder. Men første sæson sluttede på dramatisk vis, da forholdet mellem dem gik i stykker.

I sæson to forsøger Nicklas Bendtner og Philine langsomt at genfinde gnisten, og seerne er endnu engang med helt tæt på parrets kendisliv, der ligesom alle andres også gør ondt indimellem. Som altid går vi helt tæt på parret, og derfor er det også en vigtig fortælling i programmet.

 - Vi vil være størst på Real Life Entertainment, og derfor er vi stolte over, at Nicklas og Philine endnu en gang tør vise deres liv frem i ’Bendtner & Philine’ – i med- og modgang.  Jeg er overbevist om, at mange danskere kan relatere til de problemer, som vores to hovedpersoner kæmper med i programmet, og ligesom i første sæson vil de være hudløst ærlige, også selvom der er kamera på, siger programdirektør hos Discovery Danmark, Pil Gundelach Brandstrup. 

Livet hver for sig

Parret oplever både konflikter, kærlighed og udfordringer og er, som alle andre, langt fra enige om alt. En retssag, bøvl med forbrugerombudsmanden, et nyt hus der skaber problemer, indbrud og usikkerhed om karrieren er blot nogle af de udfordringer, som det celebre par støder på i sæson to.  

Tiden hver for sig giver både Bendtner og Philine ekstra tid til tænke over deres forhold – og livet i det hele taget. For Bendtners vedkommende går meget tid med overvejelser om, hvad fremtiden skal byde på. Hvordan skal livet se ud efter fodboldkarrieren, og ønsker han stadig at være en del af fodboldverdenen? Mens Nicklas funderer over, hvordan livet skal forme sig, står Philine på ingen måder stille. Hun kaster sig over nye, spændende projekter og skal samtidig passe sin karriere som model og influencer.

Første afsnit af den nye sæson kan ses allerede i dag på discovery+.

Kontakter

Lena Bøgild Willard

Kommunikations- og PR-chef