Kom helt tæt på Jannie og Martin Buch Thorborg, når de går all in på forretningseventyr i nyt Warner Bros. Discovery-program

23 maj 2022

I en ny Warner Bros. Discovery reportageserie følger man det ambitiøse og nygifte ægtepar Jannie og Martin Buch Thorborg, der lader seerne komme helt tæt på deres privat- og forretningsliv. I ‘Buch Thorborg’ følger man dem blandt andet påtage sig den enorme opgave som nygifte at købe tre hoteller, der skal renoveres på lidt over tre måneder, så de står klar til turistsæsonen. Se med i programmet ’Buch Thorborg’, der kan streames på discovery+ og ses på Kanal 5 fra 31. maj.

Jannie og Martin Buch Thorborg har indvilliget i at lukke et tv-hold ind i deres privatsfære. Her bliver iværksætterparret fulgt på tæt hold, mens de blandt andet arbejder sammen på et af deres største forretningseventyr.

- Vi har brugt alle de penge, vi har og lånt alle de penge, vi kan - og ovenikøbet, hvad jeg egentlig har forsvoret, at jeg ville, har vi kautioneret personligt for det hele. Går det her skidt, så er det rigtigt skidt, for at sige det mildt, siger Martin Buch Thorborg i programmet ‘Buch Thorborg’ og bliver suppleret af sin hustru:

 - Men det er da også pinligt, hvis vi ”failer", konstaterer Jannie Buch Thorborg om det storstilede projekt, der ifølge dem selv kan få fatale økonomiske konsekvenser for parret.

Jannie og Martin Buch Thorborg har nemlig en stor forkærlighed for Gudhjem. Så stor, at de har tømt deres dybe lommer. Pengene er brugt på at købe tre hoteller, som skal istandsættes og være med til at gøre Gudhjem endnu mere attraktiv for andre erhvervsdrivende at investere i og ikke mindst tiltrække flere turister til Solskinsøen.

Se traileren til Buch Thorborg ved at klikke her.

Men det er ikke kun et nygift og forelsket par seerne møder. Det er også et temperamentsfuldt og hyper-ambitiøst ægtepar, der ikke altid er helt enige i, hvordan tingene skal gøres, hvad der skal prioriteres og ikke mindst, hvem der skal sørge for at opgaverne bliver udført. Og når der står store summer på spil kan og vil der opstå konflikter, også selvom man elsker hinanden.

 - Jeg er meget glad for, at Martin og Jannie har haft lyst til at dele deres spændende forretningseventyr med os. Jeg ser frem til at give seerne mulighed for at komme helt tæt på det dygtige iværksætterpar, og jeg håber, at de vil sætte pris på det helt eksklusive indblik, man får i parrets arbejdsgang og tankesæt, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery Danmark, Pil Gundelach Brandstrup og tilføjer:

- Hos Warner Bros. Discovery har vi en stolt tradition for at lave reportageserier såsom ”Bendtner & Philine”, ”Remee & Mathilde”, ”Bro & Jasmin” og senest “Medina: Hele min historie”. Discovery+ skal kunne spænde vidt, og med ”Buch Thorborg” kommer vi også med noget til alle dem, der samtidigt er interesseret i iværksætteri og istandsættelser, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery Danmark, Pil Gundelach Brandstrup.

Det er ikke kun iværksætterparret, der kaster stjernestøv over “Buch Thorborg”. Følg med når parret på utraditionel vis bliver gift foran deres familie og kendte venner, som man også møder i programmet såsom Jesper Buch, Adam Price, Eva Harlou, Don Ø, Julie Zangenberg, Maria Montell og Tomas Villum Jensen. 

Se de to første afsnit af “Buch Thorborg” på discovery+ og kanal 5 fra 31. maj.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef