Flirts, fester og følelser for fuld skrue: ‘Ex on the Beach’ er tilbage

31 oktober 2022

Otte skønne singler er rejst til glohede Grækenland, og her fester og flirter de, som var de græske guder og gudinder. Festen i sæson 8 af ‘Ex on the Beach’ starter allerede d. 13. november med premiere på discovery+ og Kanal 4.

Midt i Middelhavets varme venter gode og knap så gode overraskelser for de otte smukke singler. Stranden sætter som sædvanlig rammerne for deres værste mareridt, når de skal stå ansigt til ansigt med flirts fra fortiden. Om det fører til fremtidige flammer, eller om nogle genoplive gamle romancer, vil tiden vise. 

Der er lagt op til endnu en storslået sæson, hvor der både er drama, kamp om hinandens ex’er, men også plads til blomstrende venskaber og måske endda kærlighed. 

- Knap har sæson 7 forladt skærmen, før sæson 8 har premiere, og det alt imens vi er i gang med at caste til sæson 9. Det siger ikke så lidt, og det betyder, at vi har ramt noget unikt, som vores seere er glade for. Det er vi meget stolte over, og seerne kan uden tvivl glæde sig til endnu en sæson med ultimativ underholdning, siger nordisk programdirektør hos Warner Bros. Discovery Pil Gundelach Brandstrup. 

Velkommen til sæson 8 af ‘Ex on the Beach’, hvor det som altid handler om at nyde tiden til fulde, for tabletten holder aldrig fri. Ingen ved hvornår festen og flirten er forbi. 

’Ex on the Beach’ sæson 8  har premiere søndag d. 13. november på Kanal 4 og discovery+, hvor du som altid kan se de første to afsnit. Hver søndag sendes to afsnit på discovery+, og på Kanal 4 kan du følge eventyret med et afsnit søndag og mandag. 

Kontakter

Sascha Meineche

PR Specialist