Discovery+ klar til ny Superliga-sæson helt uden afbrydelser

15 juli 2022

Der bliver endnu mere tid til fodboldnørderi og debat, når discovery+ i weekenden blænder op for den nye Superligasæson. For første gang nogensinde vil seerne nemlig kunne nyde dækningen af 3F Superligaen uden afbrydelser.

Superliga-seerne på discovery+ har flere grunde til at glæde sig til, at den nye sæson begynder i dag. For ikke nok med at der igen skal spilles fodbold i Danmarks bedste række efter halvanden måneds sommerpause – det bliver også med en dækning helt uden afbrydelser.

- Alt vores sport på discovery+ leveres uden afbrydelser, men fodbold har indtil nu været eneste undtagelse. Det laver vi om på fra denne Superliga-sæson. Så når der er pauser på de lineære kanaler, får brugerne på discovery+ fornøjelsen af endnu mere fodboldnørderi og debat. Vi fortsætter nemlig uafbrudt på vores streamingtjeneste, siger sportschef hos Warner Bros. Discovery Danmark, Søren Klæstrup.

Første runde af 3F Superligaen på discovery+ samt Canal 9 og 6’eren byder på kampene mellem Lyngby- Silkeborg og FC København mod AC Horsens. Begge kampe spilles på søndag. Og allerede her vil seerne på discovery+ opleve det nye tiltag.

- Enormt mange seere og brugere har længe efterlyst mere tid til fordybelse og mere fokus på den kamp, de har sat sig til at se. Det har været en udfordring med de mange afbrydelser undervejs. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde brugerne på discovery+ et forbedret produkt. Vi håber, at mange vil tage imod tilbuddet og hilser en styrket dækning med både dybde, faglighed og godt selskab velkommen, siger Søren Klæstrup.

- Vi har arbejdet dedikeret med at skabe merværdi til vores Superliga-dækning på discovery+. Nu tilføjer vi Superliga uden afbrydelser til paletten og glæder os til at kunne give discovery+ seerne endnu mere af vores stærke Superliga-dækning, udtaler Mikkel Ankjærgaard-Eskildsen, digital chef på sporten hos Warner Bros. Discovery Danmark.

Om discovery+
På discovery+ kan du se underholdning, reality, krimi, sport og live-kanaler – og meget mere af det, duelsker. Få adgang til en verden af tempofyldt underholdning, fængende krimiprogrammer og reality med destørste personligheder, når det passer dig – helt uden reklamer. Se live sport fra 3F Superliga, engelsk pokalfodbold, de største cykelløb, Grand Slam tennis, PGA Tour, motorsport og meget mere. Se når som helst, hvor som helst. Stream når du er på farten, og fortsæt, hvor du slap, på alle dine enheder.

Kontakter

Esben Elborne

Kommunikations- og PR chef